De jongens van Blind Squirrel Games, auteurs onder andere van Verbeterde Borderlands en BioShock-collectie, ze waren aan het werken aan een versie remastered di Mortal Kombat Trilogy. Althans volgens wat aangegeven door Danny Huynh (een van de programmeurs di Blind Squirrel-spellen) op een webpagina die is verwijderd.

Van de laatste blijft er echter een in cache opgeslagen versie over. Hieronder kunt u de concept kunst voor MENU van het spel, naast een nieuwe functie genaamd "Krypt-modus"Die werd bedacht, volgens in ieder geval wat werd beweerd door dezelfde programmeur van Blind Squirrel Games, voor"een nieuwe manier introduceren om de originele trilogie te spelen "

De jongens van Blind Squirrel Games
Blind Squirrel Games-jongens annuleren een geremasterde editie van Mortal Kombat Trilogy

Deze modus lijkt een soort van kaart een kerker. Sommige schermen verwijzen naar een niet-gespecificeerd scherm Mortal Kombat Remastered. Anderen in plaats van één Mortal Kombat Kollection Online. In beide gevallen zouden dit echter nieuwe versies zijn van Mortal Kombat Trilogy maar met alle originele karakters beschikbaar. Er wordt geen reden gegeven voor de annulering van het bovengenoemde project.

In de tussentijd herinneren we u daaraan Mortal Kombat 11 zal worden uitgebracht op 23 april voor Ps4, Pc e Xbox. Op Stap over voor slechts in plaats daarvan zal de saga gecreëerd door Ed Boon worden uitgesteld tot 10 van Magio.