A Trekken hou niet van de racismeen hoe hem de schuld te geven. Dit mag echter niet leiden tot overdrijving, diegenen straffen die niets doen dat banden heeft met rassendiscriminatie.

Helaas is het in plaats daarvan precies wat het is succes voor de Litouwse cosplayer en twitcher Karina "Karupups" Martsinkevich: na het maken van het zwarte gezicht voor een tutorial over hoe je je moet kleden als Lifeline, een personage uit Apex Legends met een donkere huid, werd verbannen van het platform.

Uiteraard legde het meisje meteen uit wat ze deed hij was absoluut niet verbonden met racisme, die alleen meer op het personage leek te lijken, maar waarschijnlijk was enkele signalering door sommige gebruikers voldoende om het verbod automatisch te activeren.

Misschien Trekken moet zijn evaluatiecriteria herzien om dwazen te voorkomen.