La eerste seizoen van serie di The Witcher zal uitblazen Netflix in de vierde kwartaal del 2019.

Het bovenstaande startvenster werd aangekondigd door de hoofdinhoudelijke functionaris Ted Sarandso tijdens de laatste briefing di Netflix met Investeerders.

Rekening houdend met wat er oorspronkelijk was opgesteld met betrekking tot deze bijeenkomst, Ted Sarandso zei dat de bovengenoemde serie kon ga niet in de lucht tot 2020.

Dit nieuws is een goed voorteken. Het is duidelijk dat, ondanks verschillende en mogelijk onvoorziene gebeurtenissen, de exit nog langer zou kunnen duren. En in dit opzicht zullen fans van de serie de nodige exorcismen doen door onze vingers gekruist te houden.

Netflix heeft acht afleveringen voor het eerste seizoen besteld en de seriefinale is sinds augustus van de 2018 gepland.

Momenteel in productie in Hongarije er zijn: de acteur van The Man of Steel Henry Cavill, wie zal de glorieuze kleding van de beroemde kleden Geralt van Rivia (hoofdrolspeler van The Witcher saga), Anna Shaffer in die van Triss Merigold, Terwijl Freya Allan e Moeder Chalotra zal respectievelijk zijn Ciri e Yennefer.

Eamon Farren van Twin Peaks, die de rol zal spelen Cahir, Terwijl Joey Batey, van de televisieserie Knightfall, die van de minstreel Paardebloem.

Lars Mikkelsen, van The House of Cards en Sherlock, zal de goochelaar van Kovir zijn Stregobor. Royce Pierreson, van de televisieserie Wanderlust (uitgezonden op ABC), zal interpreteren Istredd. Dat zullen we dan hebben Maciej Musiał, van de Pools-Amerikaanse televisieserie 1983, in de rol van Sir Lazlo e Wilson Radjou -Pujalte, ster van de televisieserie Jamillah & Aladdin en Dickensian, (beide uitgezonden op de BBC) in die van Dara.