Nintendo SwitchNintendo's kleine en veelzijdige vlaggenschip is terug om over zichzelf te praten. Wie van jullie herinnert zich de geruchten nog Versione lage kosten van de console? Blijkbaar waren ze niet allemaal rook

De "mini" -versie van Switchvolgens eerdere rapporten zal het waarschijnlijk een machine zijn die dichter bij 2D's staat, althans wat de essentie ervan betreft, aangezien zal de mogelijkheid missen om verbinding te maken met de tv en zal alleen in draagbaar bruikbaar zijn. Deze informatie komt echter niet overeen met die gerapporteerd door Nikkei, beweert de Japanse portal dat de kleine console kan als standaardmodel verbinding maken met onze dokken.

Nog steeds volgens Nikkei lijkt het dat het Japanse bedrijf werkt ook aan een upgradeversie van Switch.
Dit betekent niet dat we een Nintendo Switch op hetzelfde niveau zullen hebben als One X of Ps4 Pro, maar het zal nog steeds een standaard hardware-upgrade zijn. Dit geeft spelers de mogelijkheid om te kiezen of ze minder willen uitgeven en de essentie willen halen of willen streven naar betere prestaties door iets meer geld uit te geven.

Bent u geïnteresseerd in een kleinere en beter beheersbare versie van Switch? Of bent u degene die zal wachten op een officiële aankondiging voor de verbeterde versie van de hybride console? We moeten wachten op een officiële aankondiging, maar het lijkt erop dat het startvenster voor de budgetversie dit najaar is.

In de tussentijd, als je van vechtspellen houdt, zul je dat graag horen Mortal Kombat 11 komt aan op Nintendo Switch.