In de afgelopen uren circuleerden er nieuwe geruchten over het netwerk Halo Oneindig, het langverwachte nieuwe hoofdstuk van het merk ontwikkeld door Microsoft e 343 Industries. Volgens wat gemeld Resetera da Brad Sams, journalist bij Thurrott.com, de nieuwe titel van de Halo-franchise zou een modus kunnen hebben Battle Royale, maar het genre zou opnieuw worden geïnterpreteerd op een manier die nog nooit eerder was gezien.

Sams wordt beschouwd als een redelijk betrouwbare bron voor deze lekken, ook gezien de eerdere geruchten van de journalist die bleken te kloppen. Ten slotte zou volgens de verslaggever de titel kunnen worden gekozen om de Microsoft-conferentie van de E3 2019 in juni.

Wist je het begroting di Halo Oneindig zou het de grootste in de geschiedenis van videogames kunnen zijn?