We hadden al gesproken in a vorig artikel van het idee om de Notre Dame-modellen te gebruiken Assassin's Creed: Unity om de wederopbouw na de brand te plannen. Blijkbaar de liefdadigheidscampagne van Ubisoft heeft positieve effecten op het bedrijf zelf die misschien sommigen niet verwachtten.

Naast het geven 500.000 € voor de reconstructie van de kathedraal van Parijs, Ubisoft heeft besloten om het voor een bepaalde periode gratis te maken Assassin's Creed: Unity, om degenen die tot nu toe niet hadden gedaan toe te laten het bewonderende werk van de wederopbouw van Parijs ten tijde van de revolutie te bewonderen.

Dit alles heeft de titel die in 2014 werd uitgebracht nieuwe vitaliteit gegeven: velen hebben het initiatief van Ubisoft op prijs gesteld en zelfs degenen die de titel streng hebben beoordeeld, wilden hem een ​​tweede kans geven. Dit vereiste een update van de servers om hun capaciteit te vergroten, omdat ze het aantal aangesloten spelers niet konden beheren. Dit toont aan dat velen sinds de release genieten van een alom bekritiseerd hoofdstuk van Assassin's Creed.

Het lijkt duidelijk dat dit nieuwe tijdperk van "Succes" voor Unity is het gekoppeld aan de emotionele factor en aan het feit dat het gratis is, maar het is zeker een positief signaal van de community richting Ubisoft.

Als u meer informatie wilt over hoe u de uwe kunt krijgen gratis exemplaar di Assassin's Creed: Unity neem een ​​sprong qui.