Studio FOW, Amerikaans bedrijf dat vooral bekend staat om de productie van hentai-inhoud, besloot om in de wereld van videogames te springen. En het publiek lijkt te hebben gewaardeerd. De Kickstarter-campagne voor hun nieuwe project, genaamd "Subverse", heeft in feite meer dan 1 MLN-euro's verzameld voor de ontwikkeling van de titel. Aangezien het doel van 115.000 was en er aan het einde van de campagne nog steeds dagen ontbreken, kan Studio FOW tevreden zijn.

Subvers zal, zoals geschreven door de ontwikkelaars, "een hybride RPG / SHMUP-set zijn in een volledig verkende melkweg waar je de kapitein van een schip zult zijn, waar je de meest sexy en dodelijke waifus kunt recruteren". De verwijzingen naar Mass Effect zijn overduidelijk, evenals verwijzingen naar waar Studio FOW beroemd om is geworden. De beloning voor degenen die meer dan 750-ponden hebben gedoneerd, biedt bijvoorbeeld "Een liefdescène naar keuze creëren met een waifu ingame". 

Wat te zeggen, we weten dat velen van jullie gek zullen worden voor zulke dingen. Persoonlijk vind ik het beschamend dat dergelijke titels in staat zijn zulke hoge cijfers te halen, terwijl extreem meer geldige producten vaak zelfs het minimale doel niet halen. Misschien is dat wat we verdienen.