De ronde vormen (van de volleybal natuurlijk), de stranden en de zee, allemaal slechts een klik verwijderd van uw pc via een webbrowser. Vanaf vandaag is het inderdaad mogelijk om te spelen Dood of levend Xtreme: Venus Vacation zonder noodzakelijkerwijs de client te installeren, zoals aangekondigd door Koei Tecmo e DMM Games.

Toegang tot de Officiële site van het spel en door het te registreren is het nu mogelijk om tijd door te brengen met het spel gratis om te spelen die duizenden spelers heeft geboeid: klik hiervoor op de oranje knop naast de blauwe knop (waarmee u de client in plaats daarvan kunt downloaden).

team Ninja

Om Dead or Alive Xtreme Venus Vacation in de cloud te spelen, heb je een browser nodig 100 MB ruimte op de harde schijf, 2.0GHz van CPU, 2GB RAM e minstens 8Mbps verbindingssnelheid. Uiteraard worden alle populaire browsers ondersteund, inclusief Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Edge en Safari.

De zomer is vroeg op onze pc's gearriveerd en dat is het webbrowser om je ogen goed te maken en te spelen.