PlayerUnknown's Battlegrounds is nog steeds een van de meest succesvolle Battle Royale in zijn soort, en hoewel de actieve spelersbasis van het spel is gedaald in vergelijking met de eerste paar maanden sinds de lancering, vorig jaar de titel van Bluehole e Tencent heeft goed geïncasseerd 920 miljoen dollar. 

Zoals gemeld Resetera, de meeste van deze inkomsten komen van pc-spelers, met een opbrengst gelijk aan 790 miljoen dollar, terwijl 65 miljoen afkomstig zijn van mobiele apparaten. Als achterlicht vinden we de consoleversies, die "slechts" $ 58 miljoen hebben opgebracht.

Wat betreft de geografische herkomst van de winsten van PlayerUnknown's Battlegrounds, meer dan de helft (53% van het totaal) komt Azië, waarbij China en India de ranglijst leiden. In feite zijn de gevallen waarin deze landen hebben moeten nemen niet zeldzaam maatregelen tegen de steeds groter wordende afhankelijkheid van de titel.