Cuphead het is echt een uitdagende titel, met zijn levels en baasgevecht slaagt het spel er altijd in om de aandacht hoog te houden. Nu komen we erachter dat de titel van de MDHR-studie drie geheime bazen verbergt.

Met de komst van Cuphead op Switch, zat MDHR niet op zijn lauweren, maar besloot om een gratis update met nieuwe animaties, de keuze van personages en filmische tijdschriften. Alles hier? Natuurlijk niet, de game krijgt ook drie nieuwe bossfights om te vinden, maar zo eenvoudig is het niet.

Om de eerste geheime baas te vinden, moet je terugkeren naar het eerste eiland, zodra je aankomt ga naar Mr. Potato. Tijdens het gevecht, Mr. Potato zal ruimte laten voor de geïrriteerde ui die, als je alleen bent, hij zal weggaan terwijl hij ruimte overlaat voor Mr. Potato samen met de kleine boze Radijs, eerst bij de geheime bazen.

De tweede baas bevindt zich op het Djimmi The Great-niveau. Ga naar het tweede eiland e start het gevecht tot de derde fase. Naarmate de nieuwe fase kleiner wordt, zal dit de komst van de mini Puphead mogelijk maken die naast Djimmi zullen vechten. Het is duidelijk dat je, net als bij de eerste boss fight, beide moet verslaan om de overwinning te behalen.

Uiteindelijk kwamen we bij delaatste van onze drie geheime bazen. Voor de derde uitdaging moet je ga naar het derde eiland om Sally onder ogen te zien. Tijdens de eerste fase raak je Sally niet, maar blokkeer je de harten die je zullen lanceren omdat ze Cuphead / Mugman toestaan ga op de twee engeltjes die aan de arena hangen.

Blijf op de rug van de engel tot je een scheurachtig geluid hoort. Als je de stappen correct hebt uitgevoerd, zul je zien dat de plafondval de beloofde partner van Sally raakt. De bruidegom zal weer verschijnen tijdens de voorlaatste gevechtsfase die Sally's hulp krijgt.

Nu weet je hoe je de drie geheime bazen van Cuphead kunt vinden. Houd er rekening mee dat Cuphead nu beschikbaar is op Xbox One, pc en Nintendo Switch. Als je net hebt gehoord over deze prachtige game, maar je weet niet of het voor jou zal werken, hier is de onze recensie voor Switch.