Het software huis KEMCO kondigde de release aan, gepland voorMei 8, van Legende van de tetrarchen voor PC en Xbox. De game wordt in de Microsoft Store verkocht tegen de standaardprijs van 14,99 €en de pre-order is al beschikbaar vanaf vandaag.

De titel in kwestie is een RPG's om beurten van type fantasie inclusief de klassieke kenmerken van het genre (van de secundaire missies tot de schattenjacht) die elke gerespecteerde RPG-speler van een spel als dit verwacht. Hier is de release vrijgegeven door de Kemco jongens:

 

RPG Legend of the Tetrarchs voor Xbox One en Windows 10-apparaten: pre-order begint vandaag!

Legende van de tetrarchen voor iPhone / Android

April 24, 2019 - KEMCO kondigt trots de release aan van Legende van de tetrarchen voor de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X en Windows 10 pc's ingesteld om de Microsoft Store op mei 8th. Standaard prijs is USD 14.99. Pre-order is vanaf vandaag beschikbaar!

* Als de inhoud niet correct wordt weergegeven, bezoek dan het persbericht CDL Super Session..

Een diepzinnige zo'n ongeveer vier helden van de legende!

Overvolle duisternis ...
Mensen muteren ...
Voorbij de chaos, scheur door de duisternis!

De game is een fantasy-RPG met turn-based gevechten en veel klassieke functies, van subquests tot schattenjachten, alles wat een kern RPG-speler zou verwachten!

Legende van de tetrarchen voor iPhone / Androidvoor iPhone / AndroidLegende van de tetrarchen voor iPhone / Android

Officiële Pagina | officiële trailer

Engelse badge