De Nexus uts Mods rmemr, heeft een set gemaakt mod chiamate radijs die de creatie van toestaan nieuwe missies aangepast in The Witcher 3. Nieuws dat de fans van de Geralt di Rivia-reeks op en neer zou hebben gestuurd sinds de release, in 2015, van de bovengenoemde aflevering.

Het goede nieuws is dat de mods zijn al beschikbaar voor de download. De slechte is dat ze vrij ingewikkeld zijn om te gebruiken, zodat de gebruiker rmemr, wie ze heeft gemaakt, tijd nodig heeft voordat ze kunnen worden gedocumenteerd. Daarna kan het een tijdje duren voordat we missies zien gedaan en afgewerkt hebben in The Witcher 3.

Nexus mod de witcher
Mods voor The Witcher

Il aanhangwagen (aan de onderkant van dit artikel) door dezelfde rmer, het toont de vrucht van zijn intense werk en lijkt veelbelovend, maar hij presenteert niet alleen hoe de mods in kwestie de facto werken, maar werpt een licht op hen door enkele praktische voorbeelden te tonen . Enjoy: