Van de 26 tot de 28 april, enkele van de beste spelers van Pokémon vanuit heel Europa zullen ze elkaar ontmoeten in die van Berlijn om deel te nemen aan deEuropese internationale kampioenschappen, een van de belangrijkste gebeurtenissen van de Pokémon-toernooicircuit.

Op weg naar het grijpen, naast rijke prijzen, zal er ook een reeks kampioenschaps punten te winnen zijn, handig om vervolgens te kunnen deelnemen aan de WK wordt dit augustus gehouden in Washington.

Voor degenen die niet ter plekke aanwezig kunnen zijn, komt de technologie ons tegemoet door ons een reeks live-uitzendingen te geven die het evenement volledig zullen beschrijven.

STREAMING

Tijdens de Europese internationale kampioenschappen er zullen drie verschillende toernooien worden gehouden en om deze reden zal het Pokémon Company zal verschillende vergaderingen op drie kanalen uitzenden Trekken verschillende.

Het "centrale veld" is het kanaal Twitch Pokémon, terwijl voor alles wat de wereld van Trading Card Game betreft live op het kanaal aanwezig zal zijn TCG Pokémon. Last, but not least in volgorde van belangrijkheid, de gebeurtenissen in verband met Pokkén Tournament DX wordt weergegeven op het kanaal PokkénTournament.

Op vrijdag 26 de dekking van de vergaderingen voor de TCG en Videogame-evenementen van de Europese internationale kampioenschappen start in de richting van de 2: 30 CT, terwijl we voor het Pokkén-toernooi moeten wachten op de 27 april op 6: 00 CT.

Bekijk PokemonTCG's 2019 Pokémon Europe International Championships - Dag 1 op www.twitch.tv
De 28 april, aan de andere kant, organiseert de finale van alle drie de toernooien, te beginnen met de 2am CT.

Veel plezier!