Il briefing met de aandeelhouders van Nintendo heeft het nieuws voor de toekomst ontdekt, of misschien details zoals verkoopaantallen en bevestigingen voor aankomende releases. In dit geval hebben we het over Zwaard Pokémon e Bescherm Pokémon, de twee nieuwe verwachte hoofdstukken van de Game Freak-franchise die later dit jaar zullen verschijnen Nintendo Switch.

De voorzitter Shuntaro Furukawa hij verklaarde dat deze hoofdstukken met aandacht zijn ontwikkeld vooral het draagbare spel, dus de historische aard van de serie benaderend in vergelijking met wat werd gedaan door Pokémon Let's Go, Pikachu! en Pokémon Let's Go, Eevee! Een terugkeer naar de oorsprong dus, zelfs als de president wilde benadrukken hoe Pokémon Sword en Pokémon Shield ze zullen gewaardeerd worden door zowel de historische fans van het merk als door degenen die alleen met de hoofdstukken voor Nintendo Switch begonnen te spelen.

Waarschijnlijk bij E3 2019 zullen we het weten en we zullen meer zien, de hype en het enthousiasme voor de twee nieuwe hoofdstukken Pokémon het wordt meer en meer gehoord.