Rainbow Six Siege, geliefd tactisch team fps, verandert de manier van rapporteren voor bugs door spelers nog meer te betrekken.

Ubisoft verandert zijn meldsysteem voor bugs in een soort jacht op grootte. Het systeem is vergelijkbaar met het vorig jaar gelanceerde R6fix en zal het zoeken naar fouten aanmoedigen.

Spelers zullen een server gebruiken om het spel op bugs te testen. Als de gemelde fout reproduceerbaar is, wordt je beloond met in-game items. Dit systeem helpt ontwikkelaars om efficiënt verschillende fouten of exploits in het spel op te lossen.

De nieuwe Bug Hunter-programma zal de evolutie van de titel helpen, ook dankzij het systeem van prijzen die zijn geïntroduceerd om de gemeenschap bij de jacht te stimuleren. Eerder was het R6fix-systeem al behoorlijk succesvol, met 7.000 duizend bugs gemeld in een jaar.

Speel je nog steeds Rainbow Six Siege? Terwijl Ubisoft zijn bugrapportagesysteem uitbreidt, stelt Respawn Entertainment de nieuwe uit titanium zich te concentreren op Apex Legends.