Wilde je echt een ouderwets grafisch avontuur? Gratis is mooi helpt je.

Su Indiegala is beschikbaar voor de gratis download Deponia, eerste hoofdstuk van de saga van Daedalic Entertainment. Een bizarre komedie, een ongewoon liefdesverhaal en een unieke omgeving: geniet van de avonturen van Rufus bij Deponia is een wereld veranderd in een vuilnisbelt. Begeleid hem in zijn poging om de stad te bereiken die boven de wolken zweeft en hem helpt zijn romantische droom te kronen.

Gemaakt met een kleurrijke en aangename afbeelding, ontvouwt het spel zich in een lange reeks puzzels om op te lossen. De dialogen, de situatie en de instellingen knipogen naar auteurs zoals Douglas Adams met Galactische gids voor lifters, Terry Pratchett met Discworld en zelfs een Matt Groening.

Genoeg met de vertraging, het is tijd om te rennen om uit te laden Deponia.