Het nieuwe spel van Cyaan, Firmament, voltooid met succes la Kickstarter-campagne dankzij een laatste duw door de fans. Het objectieve voorvoegsel van 1,285,000 dollars zijn overschreden en bereiken meer dan 1,4 miljoenen verzameld.

Het grote succes en de deelname van de community hebben ertoe geleid dat het bedrijf op zoek was naar andere methoden waarmee degenen die willen kunnen blijven doneren om de ontwikkeling van het spel te ondersteunen. Om meer te weten te komen, moeten we wachten tot volgende week, wanneer het team daar meer informatie over vrijgeeft.

Firmament het wordt een grafisch avontuur met een instelling Steampunk en zal beide hebben VR-versie dan niet-VR. De speler zal moeten samenwerken met een metgezel die wordt begeleid door de AI voor het oplossen van de puzzels die hij tegenkomt. Voor nu heeft het ontwikkelingsteam niet veel details gegeven over de plot van het spel.

Cyaan staat erom bekend dat het de wereldberoemde saga van heeft gemaakt Myst. We kunnen alleen wachten op dezomer van de 2020 om de uitdaging te ervaren die we zullen aangaan Firmament.