Goed nieuws voor fans van Halve leven. Denys Almaral gaf een demonstratie van zijn door fans gemaakte versie van Half-Life 3 in Unreal Engine 4. Het meest interessante aspect van dit verhaal is dat het wordt gebruikt gratis bezittingen momenteel beschikbaar op markt van Unreal Engine.

Net als de meeste door fans gemaakte projecten, geeft deze demo je een idee van hoe Half-Life 3 zou kunnen zijn als het wordt gemaakt met een grafische engine van de nieuwste generatie. het project in kwestie is voltooid door één persoon (dwz Denys Almaral natuurlijk). Dan zijn er de gepaste beperkingen van de zaak.

Op dit moment zijn er geen plannen om deze demo te veranderen in een echte, door fans gemaakte game van Half-Life 3. Voor al diegenen die aan de andere kant geïnteresseerd zijn in fan-made versies van het felbegeerde derde hoofdstuk van Valve's meesterwerk, zijn er momenteel twee projecten over het onderwerp, veelbelovend zelfs als ze in ontwikkeling zijn: de Boreal Alyph en Project Borealis.

Iedereen die geïnteresseerd is in deze demo kan deze downloaden qui.

Veel plezier!