Saber Interactive heeft een uitgebracht nieuwe gratis update voor NBA 2K Speeltuinen 2 die volledige steun introduceert aan de cross-play tra PC en consoles. Simpel gesteld, pc-gamers kunnen ook online spelen samen met degenen die de bovengenoemde titel hebben op Switch en Xbox.

 

Helaas Sabre heeft geen enkele changelog vrijgegeven voor zijn nieuwste patch, dus we weten op dit moment niet welke andere wijzigingen of toevoegingen zijn aangebracht.

NBA 2K Speelplekken 2 is een arcadebasketbalspel dat bij de lancering meer dan 300-spelers zal bieden. Onder deze zullen er ook legendes zijn van het kaliber van: Michael Jordan, Kobe Bryant e Kareem Abdul-Jabbar. tienin plaats daarvan, ik nieuwe speelvelden van over de hele wereld, inclusief: de open ruimte voor de Hooggerechtshof di Washington DC., St. Louis, Seoul en een basketbalveld ziet ook deAustralië.

Bovendien heeft NBA 2K Playgrounds 2 veel meer te bieden 100 klassieke vaardigheden van heilige monsters van 'NBA als: de verpletterd in de mand uit de vrije worplijn van Michael Jordan, The vingerroll van "Iceman" George Gervin en zelfsteeg-oop di LeBron James. Er zijn er ook verschillende nieuwe items beschikbaar. om je basketbalspeler beter aan te passen als: jackets, shirts, broek, shorts e scarpe.