Een persbericht van Koch Media vertelt ons over Persoon Q2: Nieuw bioscooplabyrint, titel in uscita op Nintendo 3DS de 4 juni.

Persoon Q2: Nieuw bioscooplabyrint 3 juni, 4 is beschikbaar voor Nintendo 2019DS! Voordat je het verborgen kwaad achter het zilveren scherm aanpakt, moet je de artiesten kennen die de hoofdrolspelers zijn van het langverwachte spel. Onder hen is een zekere heldin die haar debuut maakt in deze serie.

Hieronder vindt u de volledige lijst met beschikbare DLC's bij de lancering van Persoon Q2:

Subpersoon: Orpheus Picaro
$ 1.99
Subpersoon: Messias Picaro
$ 1.99
Subpersoon: Thanatos
$ 1.99
Subpersoon: Thanatos Picaro
$ 1.99
Subpersoon: Izanagi Picaro
$ 1.99
Sub-persoon: Magatsu-zanagi
$ 1.99
Subpersoon: M.Izanagi Picaro
$ 1.99
Subpersoon: Kaguya
$ 1.99
Subpersoon: Kaguya Picaro
$ 1.99
Subpersoon: Ariadne
$ 1.99
Subpersoon: Ariadne Picaro
$ 1.99
Subpersoon: Tsukiyomi
$ 1.99
Subpersoon: Tsukiyomi Picaro
$ 1.99
Subpersoon: Asterius
$ 1.99
Subpersoon: Asterius Picaro
$ 1.99
Schepen: Elizabeth & Theodore
$ 2.99
Schepen: Margaret & Nanako
$ 2.99
Schepen: Justine & Caroline
$ 2.99
Battle BGM: Person 3 Set
$ 2.99
Battle BGM: Person 4 Set
$ 2.99
Battle BGM: Person 5 Set
$ 2.99
Accessoire: ervaar omhoog
$ 0.99
Accessoire: geld op
$ 0.99
Accessoire: Encounter Control
$ 0.99
Item: level-up-set
$ 0.99


La Start editie van Person Q2: New Cinema Labyrinth is alleen beschikbaar voor degenen die de pre-order en in een beperkt aantal bij de lancering zullen uitvoeren, zolang de voorraad strekt. Deze versie bevat een kopie van de Nintendo 3DS-game en een kunstboek.

Belangrijkste kenmerken van Person Q2: New Cinema Labyrinth:
· Joker-hoofdrolspeler - Dompel jezelf onder in een inspirerend verhaal vanuit het gezichtspunt van Persona 5, terwijl jij en de andere Phantom Thieves het ZIEN van Persona 3 en het onderzoeksteam van Persona 4 ontmoeten in een filmwereld!
· De vrouwelijke heldin van Persona 3 Portable steelt de schijnwerpers - Persoon Q2: New Cinema Labyrinth wordt gekenmerkt door de langverwachte toevoeging van de vrouwelijke heldin van P3P die een sleutelrol zal spelen in je avontuur door het zilveren scherm!
· Een eerbetoon aan klassieke films: Verken een reeks doolhoven die de genres van populaire films parodiëren met veel referenties waar echte filmfans dol op zullen zijn!
· We've Got Company - Persona Q2 breidt de Persona Q- en Persona 5-gevechtssystemen uit, inclusief een nieuwe Unison-functie. Door side missies te voltooien, zullen sommige groepen en koppels samenkomen om hun speciale aanval te ontketenen!
· Voor de bioscoopliefhebbers van de wereld - Dompel jezelf onder in Persoon Q2: New Cinema Labyrinth dankzij zijn Japanse vocale audiotrack met Engelse ondertitels. Voor de eerste keer zullen veel fans de originele Japanse stemmen van de Persona 3-cast horen!