Il Mei 10 komt aan op Nintendo Switch Heilige Rij: De Derde, een titel die werd uitgebracht in de 2011 op de andere consoles en die erin slaagde een groot deel van het publiek te onderscheiden. Bij de release kondigden THQ en Koch Media een reeks episodische gameplay-video's aan de meest epische en actiemomenten van de titel.

Na het persbericht:

Nog maar twee weken voor de lancering van Saints Row: The Third op Nintendo Switch. Ondertussen zullen we een reeks gameplay-video's uitbrengen die enkele van de meest memorabele momenten van Saints Row: The Third belichten. Alle video's zijn afkomstig van de Nintendo Switch-versie.

In de eerste aflevering van "Saints Row The Third Memorable Moments" keren we terug naar het moment waarop de Third Street Saints de koningen van Stilwater waren: iconen van de popcultuur en Pierce gericht op een marketingcampagne voor frisdranken, maar wie geeft er iets om Pierce? We sluiten ons aan bij The Boss, Shaundi en Gat tijdens het uitvoeren van een overval op de Stilwater 1st National Bank. De band wordt vergezeld door de aspirant-methodische acteur en ster van de film Third Street Saints, Josh Birk.

Wat zou er mis kunnen gaan?

Je bent klaar om de actie van te ontketenen Heilige Rij: De Derde zelfs op de Nintendo hybride console?