DTLA Micro-Amusement Park ™ Het programma biedt ontwikkelaars nieuwe manieren om games te testen, distribueren en te gelde te maken via het fysieke platform van Two Bit Circus

LOS ANGELES- (BUSINESS WIRE) -lt; a href = "https://twitter.com/hashtag/LBE?src=hash" target = "_ blank" gt; #LBElt; / agt; -Two Bit Circus, een techniek Entertainment Company, kondigde vandaag hun "Park as a Platform" -programma aan, ontworpen om ontwikkelaars een gestroomlijnde aanpak te bieden voor het aanpassen van games en ervaringen voor locatiegebaseerd entertainment (LBE). Het programma maakt gebruik van het MicroN Amusement Park van het 38k vierkantvoet-park van Two Bit Circus als platform voor fysieke ontwikkeling en publicatie, compleet met omzetaandeel, ingebouwde klanten en backend API / gegevensverzameling. Two Bit Circus heeft tot doel het pad naar de publieke tentoonstelling te effenen en een testlab te creëren voor ontwikkelaars, met als doel innovatieve benaderingen te stimuleren om te spelen en te stimuleren tot constante instroom van verse, verschillende inhoud.

"Om voor het publiek te komen, heeft een heleboel middelen nodig waar veel ontwikkelaars geen toegang toe hebben", zegt Eric Gradman, mede-oprichter van Two Bit Circus en CTO. "Stel je de verscheidenheid aan openbare games en ervaringen voor als meer ontwikkelaars de middelen hadden om LBE te verkennen. We hopen dat we ontwikkelaars kunnen ondersteunen en diversiteit van plezier kunnen vergroten. "

Out-of-home entertainment (locatiegebaseerd entertainment) maakt de hoeveelheid innovatieve content steeds populairder. Two Bit Circus is een programma dat toegang biedt tot inkomsten, bewustzijn en enthousiaste bètatesters.

Het Platform-programma wordt gelanceerd met tal van projecten, waaronder: Death Squared, een puzzelspel van SMG Studio, voor het eerst uitgebracht voor consoles; Verborgen in Plain Sight, een stealth-partygame van indie-ontwikkelaar Adam Spragg; ClusterPuck 99, een digitaal air hockeyspel van PHL Collective; en Line Wobbler, een eendimensionale kerker-crawler bestuurd met een deurstop van Robin Baumgarten.

Beta Nights - waar enthousiaste locals graag spelen en nieuwe content testen. De Two Bit-team beoordeelt inzendingen om games te vinden met mogelijk geweldige nieuwe ervaringen te creëren en mensen elleboog-tot-elleboog te laten spelen. Met een community van ondersteuning vergroot u het innovatiepotentieel en krijgt u uiteindelijk toegang tot een grotere variëteit aan boeiende en sociale spelervaringen.

Klik hier voor meer informatie over het nieuwe programma van Two Bit Circus: https://twobitcircus.com/creator/.

Over Two Bit Circus

Two Bit Circus is gevestigd in Los Angeles en is een gemeenschap van entertainment en enthousiastelingen die liefde combineren met technologie met [gekke] vinding in het nastreven van de toekomst van plezier. Het bedrijf opent 's werelds eerste reeks micro-pretparken. Deze amusementscomplexen van een hectare vormden een samensmelting van de nieuwste interactieve technologie met het wonder en het spektakel van een klassiek circus en carnaval. De beste parken zijn een platform voor het presenteren van interactief entertainment van over de hele wereld en zijn gevuld met onverwachte sociale ervaringen die mensen samenbrengen om te spelen, eten, drinken en het leven te ervaren met de hoogste resolutie .

Architecten voor maximale sociale impact, Two Bit Circus ondersteunt parallelle 501 (c) (3) non-profitorganisatie, Two Bit Circus Foundation. Het cultiveert de volgende generatie uitvinders, bevordert het milieubeheer, biedt moderne hulpmiddelen voor jongeren met up-to-date STEAM-leren, moderne makerstools en upcycled materialen.

Voor meer informatie, bezoek www.twobitcircus.com of volg @TwoBitCircus en #TwoBitCircus.

Contacten

Allison Heard / Alissa Bushnell
2bcpr@104west.com
703-987-0203

Bron BEDRIJFSDRAAD