Het bordspel van bloodborne heeft de miljoen dollar overschreden Kickstarter. Op het moment van schrijven hebben we een cijfer bereikt dat gelijk is aan 1.8 miljoen tot 14 dagen na het einde van de campagne, en het account groeit in realtime enorm.

Bloodborne: The Board Game werd gelanceerd op Kickstarter in april 23 e het bereikte zijn oorspronkelijke doel van $ 200.000 in slechts 17 minuten. Sindsdien is het totale bedrag alleen maar gestaag toegenomen.

In een update deze week die het bereikte doel viert, de gameontwerpers Michael Shinall ed Eric M. Lang hebben extra optionele componenten aan het licht gebracht die kunnen worden gekocht.

Op dit moment is alleen de mogelijkheid om 100-dollars te doneren actief en wordt je beloond met een kopie ervan, een figuur van de bewapende jager Kirkhammer en alle doelen die bereikt zullen worden. Ik vraag me af of hij hetzelfde succes zal kunnen verzamelen als het bordspel van Donkere zielen.