Het software huis Slightly Mad Studios, bekend van de serie project CARS, trok de applicatie terug om het handelsmerk van hun console te registreren Mad Box.

Studio-directeur Ian Bell heeft de console in januari aangekondigd als "De krachtigste ooit gebouwd". Het zal blijkbaar de 60 FPS in VR en 4K het is goed "Concurrerend met de prijzen van aankomende consoles". 

tweede PCGamesInsider, de ontwikkelaar diende in januari 3 het handelsmerk "Mad Box" in bij het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (EUIPO), kort na de aankondiging van de console. De Franse studio Madbox presenteerde in maart een oppositie tegen 25.

In deze oppositie die bij de EUIPO werd ingediend, citeerde Madbox a "Risico van verwarring bij het publiek". Dit verwijst naar de gelijkenis van het consolemerk met de naam van de studio. Slightly Mad heeft onlangs het patent ingetrokken, wat kan suggereren dat ze op zoek zijn naar een overeenkomst met het softwarehuis of een volledig nieuwe naam.

De studio heeft geen commentaar gegeven op de intrekking of vanaf het moment dat deze iets terugtrok met betrekking tot de inkomende console.