Dit weekend strijden teams uit heel Europa om de finale van de Super Smash Bros. Ultimate European Cup 2019 a Beurs van Berlage, Amsterdam. Fans hebben nog steeds toegang tot een beperkt aantal gratis tickets voor het spannende tweedaagse bezoek de officiële ticketsite. Gasten kunnen zich aanmelden voor gratis toegang tot de show op één of beide dagen en krijgen de kans om de beste European Super Smash Bros. Ultimate-spelers in een close-up gevecht te zien. Ondertussen kunnen toeschouwers van over de hele wereld het toernooi in streaming bekijken, becommentarieerd in het Italiaans, om te zien hoe de finales plaatsvinden op de kanalen YouTube e Trekken officiële Nintendo-spellen.

Waar en wanneer te helpen

Fans van Super Smash Bros. Ultimate ongeduldig wachten op het eerste weekend van mei, die de spannende finale van de gastheer zal zijn Europese Smash Ball Team Cup 2019 che en terrà a Beurs van Berlage, Amsterdam il 4 en de 5 mei van 11: 00 CEST op beide dagen. Toeschouwers die niet in staat zijn om persoonlijk aanwezig te zijn, hebben ook de mogelijkheid om de finale thuis bij te wonen via officiële live streaming:

Zaterdag 4 mei van 11: 00 CEST

Super Smash Bros. Ultieme Europese Smash Ball Team Cup 2019 Finale - 1 Day

Bekijk live op YouTube

Bekijk live op Twitch

Zondag 5 mei van 11: 00 CEST

Super Smash Bros. Ultieme Europese Smash Ball Team Cup 2019 Finale - 2 Day

Bekijk live op YouTube

Bekijk live op Twitch

De 4 mei is Memorial Day (Dodenherdenking) in Nederland en bij 20: 00 CEST zijn er twee minuten stilte in de hele natie. Bezoekers worden gevraagd om het te respecteren in alle openbare ruimtes, zoals treinstations of centrale pleinen. De 5 mei zal echter worden gehouden voor vieringen op Bevrijdingsdag. Bezoekers worden gevraagd om rekening te houden met deze evenementen tijdens hun verblijf

Groep trekt voor zaterdag 4 mei

Groep A Groep B Groep C Groep D
Portugal: 50 seconden van maanlicht Nederland: Triple SSS Rusland*: Ye Olde Guard Duitsland: Team Ehre Duitsland
Frankrijk: Guezmer België: Laatste voorraad Nordic: Team Popoff Italia: Awards Hunters
Zwitserland: Smashed Potatoes Oostenrijk: Team Ehre Oostenrijk Spagna: Las Divas de Sisqui VK en Ierland: De TP's

Helaas kunnen de Russische kampioenen, Ye Olde Guard, het evenement in Amsterdam niet bijwonen. De teams in deze groep van 2-teams ontvangen beiden een bye voor toegang tot de laatste fase. Ze zullen elkaar dan confronteren in een enkel spel om te bepalen wie naar de laatste fase gaat.

Type vergaderingen in de finale van de Europese Smash Ball Team Cup 2019

Om te bepalen wie de Europese kampioenen zullen worden Super Smash Bros. Ultimate in Amsterdam worden gekwalificeerde teams verdeeld in 4-groepen, waarbij de eerste 2-teams van elke groep naar de kwartfinalestad gaan. Raadpleeg voor alle details de officiële toernooiregels.

Fans die hun kennis over de soorten toernooispellen willen opfrissen, 2 vs 2 teamgevechten, Total Scrum en Group Smash, kunnen het officiële YouTube-kanaal van Nintendo bezoeken:

Team clasht 2 tegen 2: https://youtu.be/GCa5KpoIuyI

Totale scrum: https://youtu.be/Zb27ScETdF4

Group Smash: https://youtu.be/96ovWuio6Z8

De volgende stap voor Europese kampioenen: Los Angeles!

Het winnende team zal niet alleen Europees kampioen worden, maar zal zich terugtrekken met een trofee en de Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch Pro Controller voor de gelegenheid. De kampioenen zullen ook Europa vertegenwoordigen bij Super Smash Bros. Ultiem Wereldkampioenschap 2019 3v3 8 June wordt gehouden in Los Angeles.