Avengers: Endgame wil niet van onze pagina's verdwijnen en ondanks onze edelstenen van oneindigheid, hier hebben we het weer over de film. Deze keer horen we wat Jim Starlin, de maker van de gekke titaan Thanos, denkt.

Avengers: Endgame is het einde van de bekroonde saga op basis van de edelstenen van de oneindigheid, een sage waarin de meest krachtige helden ter wereld vechten om het universum te redden.
De sage die Thanos als de belangrijkste antagonist ziet, eerst achter de schermen en vervolgens aan de frontlinie, zoals we weten, is ten einde. Maar wat vindt de maker van onze paarse titan op de film en zijn personage?

Pas op voor spoilers!

Laatste kennisgeving! Als je Endgame niet hebt gezien en je mentale maagdelijkheid wilt behouden, verander dan het artikel. Weet je zeker dat je wilt doorgaan? Welnu, laten we doorgaan.

In Endgame hebben we het vertrek van de Titan twee keer gezien. De eerste ziet onze helden bewust worden van de vernietiging van de edelstenen van de oneindigheid door Thanos zelf, hij beschouwt ze nu als nutteloos voor zijn doeleinden en te gevaarlijk om te bestaan ​​en vernietigt deze voor hen. Thor onthult vervolgens onze tegenstander met zijn Stormbreaker-wapen.

Het tweede vertrek vindt plaats tijdens de finale van de film, waarin Tony Stark dankzij de edelstenen samen met Thanos het hele leger van de Titan vernietigt.

Jim Starlin werd getroffen door het vermogen van de film om momenten van tranen te bieden aan situaties van epische proporties. De acteervaardigheden van Josh Brolin zijn niet minder belangrijk, vooral het moment waarop Thanos, eenmaal verslagen, zijn lot in stilte aanneemt, wachtend op zijn vertrek.

"Zijn laatste momenten in de film zijn van onschatbare waarde," Zei Starlin. "Zijn houding, toen hij eenmaal besefte wat er aan de hand was, denk ik dat het slechts een van die kleine momenten in de film was die iedereen zal onthouden. Ik vond de acceptatie van het moment en de manier om het te managen als een echte man, weet je? Ik dacht dat ze perfect werden gespeeld. "

Starlin concludeert ook door te praten over Gamora, omdat de cinematografische tegenhanger erg lijkt op die in de strip.

Wat vind je van Starlin's mening? Bent u het met hem eens wat betreft de interpretatie van Josh Brolin als Thanos? Heb je een andere conclusie verwacht? Terwijl je erover nadenkt, hier is een kleintje video- achter de schermen direct uit de set van Avengers: Endgame.