In de afgelopen uren Marvel kondigde de komst aan tijdens het volgende jaar van twee nieuwe tv-series respectievelijk gewijd aan Spookrijder en aan de broers Helstrom. De shows worden geproduceerd, zoals Agenten van SHIELD, Van Marvel TV e ABC Studios. De serie wordt door Hulu in de VS gedistribueerd, terwijl we nog steeds niet weten via welk platform ze in Italië beschikbaar zullen worden gemaakt.

Na de vele verzoeken van fans Robbie Reyes (geïnterpreteerd door Gabriel Luna) keert daarom met een reeks terug naar het kleine scherm stand-alone, waarin het nieuwe Spookrijder zal de misdaad en de bovennatuurlijke krachten aan de grens van Texas met Mexico onder ogen moeten zien.

Spookrijder

Voor Daimon e Ana HelstromDit zal hun eerste verschijning zijn buiten de strips: het zijn twee broers, kinderen van een mysterieuze seriemoordenaar, die dankzij hun capaciteiten de krachten van het kwaad zullen moeten opjagen.

Volgens Marvel zelf zullen deze nieuwe shows het grootste deel laten zien cruenta en bijna horrorifica van het universum van huis van ideeën, met een donkere kant die normaal wordt gereserveerd in andere producties.