Blijkbaar is de serie Saints Row wordt omgezet in een film.

De site Deadline kondigde aan dat de regisseur en producent F. Gary Gray, dat hij onlangs regisseerde Snelle en furieuze 8 e Mannen in het zwart: internationaal, is van plan om een ​​film met betrekking tot de saga te regisseren. Gray's CV kan de juiste zijn om een ​​film op Saints Row te schieten. Hij zou ook aan het script werken Greg Russo, een redelijk bekende naam op het gebied van aan videogames gerelateerde films. die ook zorgt voor opnieuw op te starten bioscopen van Resident Evil e Mortal Kombat.

Er is nog steeds niet veel bekend over het project, behalve dat het een coproductie is tussen Koch Media, eigenaar van de Saints Row-franchise, Occupant Entertainment e Fenix ​​Studios door F. Gary Gray. Het lijkt er ook op dat de film waarschijnlijk niet in bioscopen zal worden uitgebracht, maar mogelijk een direct-to-video.

De sage van Saints Row het telt vier hoofdstukken, maar we weten niet of de film de geschiedenis van videogames zal herlezen of een nieuwe zal vertellen.

Meestal kijken we altijd achterdochtig naar deze projecten, gezien de slechte kwaliteit die ze vaak onderscheidt. We zullen zien of dit ook een soortgelijk geval is als de vorige.

Ondertussen blijven we genieten van een van de leukste sagen aller tijden, nu ook op Switch met Heilige Rij: De Derde.