Met Kerstmis werd hij uitgebracht in Italiaanse bioscopen Spider-Man: Een nieuw universum en het succes was ongelooflijk; niet alleen de fans beschouwen het als een van de beste, zo niet de beste, film gewijd aan Spider-Man, maar de film won ook een Global Globe en een Oscar.

Dit overtuigd Sony Pictures Television a weddenschap nog steeds op het merk, besluit te creëren een tv-serie geproduceerd door het duo Lord-Miller met een akkoord van goed 5 jaar.

In de komende jaren zullen we dan zien geproduceerd een live-action-komedie, een aantal "drama" -series en in het algemeen van de Animatieserie met personages uit het Marvel-universum eigendom van Sony, om Marvel Studios niet te betrekken. We zullen dan Miles Morales, Peter Parker en de anderen vinden die we hebben ontmoet in Spider-Man Into the Spiderverse.

Op dit moment zijn er geen verdere details, zoals de platform waarop deze tv-series zullen worden gepubliceerd; in de toekomst zullen we zeker meer weten.