SAN FRANCISCO– (BUSINESS WIRE) –Zynga (NASDAQ: ZNGA):


     

WAT:

Garth Brooks, de #1 die alleen artiest in de Amerikaanse geschiedenis verkoopt, maakte zijn mobiele game-debuut in het #1 sociale mobiele woordspel van Zynga, Woorden Met vrienden. Brooks, een fervent speler van het spel, werd opgericht in het hoofdkwartier van Zynga in San Francisco om de nachtelijke 'game-in-a-game' trivia-uitzending te co-hosten, Words With Friends LIVE, waarmee het 10th-jubileum van de franchise officieel van start gaat.

 

Terwijl hij in Zynga was, nam Brooks deel aan een praatje met open haard en besprak hij zijn baanbrekende, baanbrekende en innovatieve gebruik van digitale en technische platforms zoals Live Facebook, TalkShop.live en nu, mobiele games, om contact te maken met zijn publiek en familie. Terwijl hij ter plaatse was, opende Garth officieel het FINALE voorbestellingsvenster voor de gelimiteerde vinyl boxset met zeven schijven, The Legacy Collection at https://www.garthbrooks.com/vinyl. Het eerste venster voor deze speciale editie-verzameling verkocht 420,000-vinyls in 18-uren; in vergelijking, The Beatles waren de Nr. 1 verkopende vinylartiest op 2018, met 321,000-verkopen gedurende 12 maanden. Deze speciale samenwerking gaat door met de lopende Garth Brooks-thema-activiteiten in de game, tot en met mei 5th en verder.

 

WHO:

Hij startte in 1989 met zijn titelloze debuutalbum en Garth Brooks heeft de opnames en live-presentaties voor zijn carrière in countrymuziek verbrijzeld. Brooks is de eerste en enige artiest die zes keer de CMA Award voor 'Entertainer of the Year' won. Brooks is de #1 verkopende soloartiest in de Amerikaanse geschiedenis met meer dan 148 miljoen albums verkocht. Zijn 2019-stadionshows hebben bij elke stop gebroken opkomstcijfers, na een drie-en-een-half-jaar wereldtournee die de grootste Noord-Amerikaanse tournee in de geschiedenis is. Genaamd "De meest gewilde vinyl van 2019" door Yahoo!, The Legacy Collection markeert de eerste keer dat zijn muziek beschikbaar is op vinyl.

 

Starten in 2009, Woorden Met vrienden is het #1 sociale mobiele woordspel in de Verenigde Staten geworden. Het succes van het spel door de reis van dit decennium wordt aangedreven door spelerverbindingen gemaakt door snel en slim woordspel dat een toetssteen is geworden in het leven van fans.

 

MULTIMEDIA-ACTIVA BESCHIKBAAR VOOR GEBRUIK:

Contacten

Dana Whitney (PH: 415.359.7006) // dwhitney@zynga.com

Amy Foster (PH: 917.705.7397 // amy.foster@4media-group.com

Bron BEDRIJFSDRAAD