Epic Games Store, in een poging om je hun cliënt te laten downloaden, blijft het gratis spellen aanbieden, maar deze keer, als je er tot nu toe in hebt kunnen weerstaan, zal het erg moeilijk zijn om niet toe te geven aan verleiding, want voor de Gratis het is leuk van de dag die we hebben World of Goo.

World of Goo is een puzzelgame uitgebracht in 2008 die heel veel prijzen heeft gewonnen (allemaal verdiend). Het spel bestaat uit het maken van structuren door het gebruik van slijmballen, genaamd Goo, en het bereiken van het uitgangsniveau met een bepaald minimum aantal Goos.

Uiteraard zijn er veel verschillende soorten Goo om de uitgang te bereiken, elk met zijn specifieke eigenschappen.

World of Goo

Een van de vele prijzen die de game heeft gekregen, is ook de opname in het 2010-boek van de "1001-videogames die u moet spelen voordat u sterft", In aanvulling op de titel van Game of the Year door IGN. Sindsdien presenteert de mogelijkheid zich gratis, je zou het echt moeten proberen.

U kunt meer informatie vinden op de Epic Games Store-pagina gewijd aan het spel.