Nog een gemoderniseerde versie van Wonderkind komt eraan Nintendo Switch, en deze keer is het de heraanpassing van Avontuur IJsland. De nieuwe versie Remix het is op zijn beurt een herziening daarvan Ruilen & Retourneren vrijgegeven op pc en PlayStation 4 in de 2016.

Wonder Boy Returns Remix zal beschikbaar zijn op Nintendo eShop sinds 23 mei, en het woord remix verwijst naar het feit dat er volledig nieuwe inhoud voor deze versie zal zijn. Hieronder kun je de trailer bekijken die is geüpload op het YouTube-kanaal van Nintendo.

Er zijn twee belangrijke toevoegingen aan Wonder Boy Returns Remix: de eerste is dat alle 32-podia werden gecontroleerd door Ryuichi Nishizawa, originele maker van Wonder Boy. De tweede die is toegevoegd Opname opladen, waarmee je een grotere hamer kunt laden en werpen.