SAN FRANCISCO– (BUSINESS WIRE) –Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) publiceerde vandaag haar financiële resultaten voor het eerste kwartaal eindigend op 31 maart 2019 door de Q1 2019 Quarterly Earnings Letter van het management te publiceren op haar Investor Relations-website. Zie de bijgevoegde Quarterly Earnings Letter of bezoek http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results om toegang te krijgen tot de brief.


Het Zynga-management host ook een telefonische vergadering bij 2: 00 pm Pacific Time (5: 00 pm Eastern Time) Vragen kunnen worden gesteld over de oproep en Zynga zal op zoveel mogelijk vragen antwoorden.

Het conferentiegesprek is toegankelijk op http://investor.zynga.com - een herhaling die na de oproep beschikbaar zal zijn via de website - of via het onderstaande inbelnummer voor de conferentie:

  • Belnummer voor inbelnummers: (800) 537-0745
  • Internationaal inbelnummer: (253) 237-1142
  • Conferentie-ID: 2073894

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & puzzels™, Draken samenvoegen!™, Woorden Met vrienden™ en Zynga Poker™. Zynga's games zijn beschikbaar op meerdere platforms en mobiele apparaten wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 150 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in de VS, Canada, het VK, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en Facebook.

Noot van de redactie

Ga naar: om de B-roll-beelden en belangrijke kunst van Zynga voor zijn spellen te downloaden: https://bit.ly/2IOcaej

Contacten

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Druk op:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Bron BEDRIJFSDRAAD