Zoals jullie allemaal nu weten, Hymne het is gepubliceerd in extreem kritieke omstandigheden en heeft noch van het publiek, noch van de critici een goed antwoord gekregen. Desondanks verkocht hij nog steeds erg goed. Een paar dagen geleden BioWare kondigde het ernstige vertragingen in de publicatie van alle extra game-inhoud, zozeer zelfs dat mensen begonnen te twijfelen dat het spel een toekomst zou kunnen hebben. Sommige ontwikkelaars van spellen hebben daar echter op gewezen De betrokkenheid van BioWare bij het project is onbetwistbaar. Tsjaad Robertson, hoofd van Anthem live services, vermeld op Twitter dat BioWare zich volledig blijft inzetten voor het spel en het zal uitbreiden met nieuwe inhoud.

"We blijven vasthouden aan 100% op Anthem en we kijken er naar uit om spelers de nieuwe inhoud te tonen waar we aan werken. We willen er zeker van zijn dat we niet te veel beloven, dus onze updates over wat er in de game zal gebeuren, zullen gefocust zijn wanneer alles op het punt staat voltooid te worden "

een "Geweldig team" hij werkt aan anthem-content in BioWare's Austin en Edmonton studio's, voegde Robertson eraan toe. De teams werken specifiek voor "Verbeter het spel".

Ook de toonaangevende fabrikant van BioWare, Michael Gamble, deelde de woorden van Edmonton en voerde aan dat BioWare zich inzet voor Anthem "Is niet veranderd".

Als onderdeel van de pogingen van het softwarehuis om met fans te communiceren en hen te betrekken, wordt er een PFE-server (Player Feedback Environment) op de pc geïntroduceerd. Deze server wil een klein aantal spelers toegang geven tot nieuwe inhoud voordat deze openbaar wordt vrijgegeven voor feedback. Kortom, een non-stop werk dat altijd gericht is op het verbeteren van het product, we hopen dat alles goed gaat.