Er zijn een paar dagen verstreken publicatie van de trailer door Sonic the Hedgehog, de nieuwe Paramount-film gewijd aan het videogamepictogram.

Il korte trailer heeft gewekt gemengde gevoelens, veel van hen negatief speciaal gericht op de keuze gebruikt door ontwerpers voor het uiterlijk van Sonic.

Juist vanwege deze talrijke kritieken, waarvan er één ook afkomstig van de auteur van de beroemde blauwe egel, lijkt het erop dat Paramount heeft besloten Sonic aan te passen, zoals we kunnen raden uit het bericht door Jeff Fowler, de regisseur van de film:

"Bedankt voor uw steun. En voor kritiek. De boodschap is krachtig en duidelijk ... je bent niet blij met het ontwerp (van Sonic NDR) en zou het graag willen veranderen. Het zal gebeuren. Iedereen bij Paramount & Sega zet zich volledig in om van dit personage het BESTE te maken dat hij kan zijn ...

Dus Sonic zal waarschijnlijk een nieuw ontwerp ondergaan voordat de film uitkomt nadat de felle kritiek over het uiterlijk ervan is ontvangen.