Activision Blizzard laten we het weten, door de woorden van de baas van Blizzard, J Allen Brack, die op zoek is naar nieuwe manieren om het Overwatch-universum en de franchise in het algemeen verder te ontwikkelen.

Dit is wat Brack zei tijdens laatste beleggersconferentie betreffende de inkomsten van het bedrijf:

"Afgelopen kwartaal heb ik gesproken over hoe we grote ambities hebben voor het Overwatch-universum en hoe het in de loop van de tijd kan evolueren. Overwatch is een enorme franchise voor Blizzard en we blijven er middelen en aandacht aan wijden, zodat we zowel het spel als het spel kunnen blijven ontwikkelen. gemeenschap na verloop van tijd. "

Om dit doel te bereiken, zei Brack dat naast het blijven toevoegen van nieuwe helden, nieuwe kaarten en nieuwe ervaringen tijdens de volgende financiële periode 2019 / 2020, het team momenteel bezig is "Werken aan het bestaande spel en [...] focussen op het andere werk dat ze hebben".

De term 'ander werk' is nogal intrigerend, omdat het niet duidelijk is of het een geheel andere game betrof of liever een spin-off of vervolg van Overwatch. Natuurlijk hebben we op dit moment niets om op te speculeren. Blizzard heeft al aangekondigd dat het niets nieuws aan gamescom zal aankondigen of laten zien, dus het is aan jou om te wachten op de BlizzCon dat dit jaar de 1 en de 2 november worden gehouden.