Detective Pikachu, de eerste live-actiefilm met Pokémon als protagonisten verwacht voor deze 10 mei in de staten, maar wat vindt de regisseur van de speelfilm over de beroemdste egelfilm ter wereld?

Rob Letterman, directeur van de Pikachu-film, sprak met de jongens uit The Verge over het nieuwe ontwerp dat op Sonic moet worden toegepast. Letterman geeft toe dat de mensen achter de blauwe egelfilm zich nu in een moeilijke positie bevinden, gezien de verandering van ontwerp die het personage zal moeten ondergaan voordat het in theaters wordt uitgebracht.

Detective Pikachu

Letterman verklaart dat als een vergelijkbare situatie was ontstaan ​​met het ontwerp van Pikachu of metgezellen, het zou onmogelijk zijn geweest om zijn team te repareren.

"We hebben een jaar lang alle personages ontworpen voordat we opnamen maakten en zorgden ervoor dat alles goed ging. Als we zelfs maar één deel van Pikachu hadden gemist, zouden de prestaties van Justice Smith recht uit het raam zijn gegaan. Het zou voor ons onmogelijk zijn geweest, maar dat betekent niet dat ze het niet kunnen redden. Ik zou niet in hun schoenen willen staan ​​- ik zit in een moeilijke tijd "

De regisseur legt vervolgens uit hoe ze erin geslaagd zijn om geloofwaardige Pokemon te maken, nauw samenwerkend met The Pokémon Company en het gedrag van dieren onderzoekt.

"We hebben veel dieren bestudeerd, hoe ze zich gedragen en hoe ze met elkaar omgaan, dus we kunnen er zeker van zijn dat we het goed hebben gedaan ... Bulldogs vooral voor Bulbasaur, hoe ze reageren in roedels en hoe ze om aandacht vragen. "

Ik bedoel, zelfs niet de jongens achter de film van Detective Pikachu, uitgaande deze 10 mei in de Verenigde Staten, ze hadden een gemakkelijk leven. Denk je dat het team dat aan de Sonic-film werkt in staat is om het ontwerp van het personage te repareren vóór de release in november?

In de tussentijd heb je gehoord dat de vroege toegang voor The Elder Scrolls: Blades Is het nu beschikbaar voor alle apparaten?