Rockstar Games, na zich ontwikkeld te hebben Red Dead Redemption 2, werkt zeker aan een ander project. Tenminste, dit is de praktijk voor de meeste softwarehuizen, ook als er geen officiële externe communicatie is. Het is daarom legitiem om te verwachten dat Amerikaanse ontwikkelaars ergens mee bezig zijn en veel gebruikers hopen op een vervolg op GTA V in een Grand Theft Auto 6 in stijl. Als je wilt afrekenen met het wachten, bekijk dan de onderstaande video.

Zoals je uit de titel kunt raden, is dit een zwaar gemoduleerde GTA V-video, met ultra-realistische graphics in 4K. Om alles te ondersteunen, zelfs 8K en 60fps, zijn ze nodig alleen twee RTX 2080 Ti. Als je de mod wilt proberen, maak dan verbinding met het volgende adres. We hopen ook dat we ons voor het volgende hoofdstuk ook zullen concentreren op de modus voor één speler, ondanks het enorme succes van GTA Online, er lijkt niet veel hoop te zijn.