Mortal Kombat, Super Mario Kart, Colossal Cave Adventure e Microsoft Solitaire werden geïntroduceerd in Sterk museum van National Video Game Eregalerij deze week. Verrassend voor het opnemen van titels zoals Mortal Kombat en Super Mario Kart alleen voor de vertraging waarmee misschien zo'n keuze komt, aangezien het spellen zijn die echt de geschiedenis van hun genres hebben gemaakt.

In plaats daarvan is Microsoft's Solitaire een beetje raarder sindsdien het is oorspronkelijk geen videogame. Het was echter opgenomen in Windows 3.0, wat betekent dat veel mensen toegang hadden tot het kaartspel voor één speler dat beschikbaar was op meer dan een miljard computers.

Colossal Cave Adventure is minder bekend. Gepubliceerd in 1976 door William Crowther en Don Woods, Colossal Cave Adventure wordt vaak beschouwd als een van de eerste op tekst gebaseerde avonturengames en heeft de weg geëffend voor het hele genre en daarom opgenomen in de videogames Eregalerij.