De droom van iedereen is om de Chells geweer en maak veel portals om in te gaan en te teleporteren. Helaas voor een 3 Portal lijkt er geen hoop te zijn, maar wat we zojuist hebben beschreven zal mogelijk zijn in Overwatch.

Dankzij 'Overwatch Workshop, een nieuwe in-game modding tool, was inderdaad mogelijk Creare Chell's pistool in de beroemde competitieve shooter Blizzard. Het ding dat fans ook gelukkig zal maken, is dat laatste het is niet alleen cosmetisch, maar het heeft de echte functies die we genoten in Portal.

Zoals je kunt zien in de video is het inderdaad mogelijk maak de portals om mee te teleporteren, volgens alle natuurkundige wetten van Valve-spellen.

Het zal niet hetzelfde zijn als een nieuwe portal, maar de ervaring van het maken en kruisen van portals op volle snelheid is nu ook mogelijk in Overwatch.