Gisteren de directeur van Sonic The Hedgehog, Jeff Fowler, onthulde dat de blauwe egel opnieuw zou worden ontworpen na de mascottefans SEGA ze gaven "sterke en duidelijke" feedback over hoe ongelukkig ze waren - op zijn zachtst gezegd - over zijn uiterlijk. Net als het publiek, zelfs Yuji Naka - de mede-schepper van Sonic en de persoon die zijn naam aan de wereld bekendmaakte - was verrast om te horen dat er veranderingen zouden worden aangebracht. Hij schreef er een bericht over Twitter voor bedank de fans voor het in wezen beschermen van het iconische personage en het aanmoedigen van Fowler heroverwegen zijn uiterlijk:

"De kracht van Sonic-fans is ongelooflijk. Het is goed om een ​​goede richting uit te gaan. Heel erg bedankt voor het liefhebben van Sonic. "

Kortom, een verandering van koers kan nodig zijn gezien de enorme hoeveelheid negatieve feedback ontvangen van het productiebedrijf. En zelfs als Yuji Naka zelf, een van de belangrijkste figuren met betrekking tot Sonic, is opgelucht door deze koerswijziging, betekent dit dat er iets mis was.

Ondertussen, de karakterontwerper van Sonic, Naoto Ohshima, is in paniek en geeft toe dat hij "ongerust" is geworden na het zien van de trailer van de aankomende film en heeft ontworpen wat hij hoopt dat het nieuwe ontwerp in de productie zal zijn:

Zou je liever hebben dat de visie van de artiesten van de film niet veranderd is door de wil van het publiek of deze verandering van koers heeft gewaardeerd?