Onlangs, tijdens een Nintendo Direct gewijd aan indie-titels, werd het verrassend aangekondigd Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer, titel ontwikkeld door Brace Yourself Games en uitgegeven door Spike Chunsoft.

Wat de releasedatum betreft, heeft de Grande N zich momenteel beperkt tot het plaatsen van een tijdelijke "lente 2019". Volgens iemand echter nieuwsbrief van Nintendo zelf, Cadans van Hyrule's release is misschien dichterbij dan je denkt: het videogame was dat in feite vermeld in de releases van mei samen met enkele hoofdstukken van Resident Evil en Assassin's Creed III Remastered.

Voor degenen die de aankondiging hebben gemist, de titel is geïnspireerd aDe originele ritmische vechtgame van Brace Yourself Games, Crypt of the NecroDancer. In dit hoofdstuk kun je jezelf in de schoenen van Link of de Princess Zelda verplaatsen om te spelen een missie om Hyrule te redden.