Respawn ed Electronic Arts hebben bevestigd dat de eerste video waarin ze de gameplay zullen onthullen Star Wars Jedi: Fallen Order wordt volgende maand getoond.

Tijdens deEA Speel 2019, worden gehouden van 7 op de 9 juni, ze zullen ons, hopelijk op een substantiële manier, laten zien waar we mee te maken krijgen als we de game in handen krijgen.

Voor nu is de informatie die we hebben niet erg talrijk. In april mochten we praten over de teaser trailer, maar afgezien daarvan hebben we nog niets gezien.

Dat weten we Star Wars Jedi: Fallen Hordesr zal een actie worden die temporeel later wordt ingesteld Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith. verpersoonlijken Cal Kestis, een jonge man Padawan overleefde de 66-bestelling bij zijn benadering van de Kracht en we zullen de mysteries van een beschaving verkennen die al eeuwen is verdwenen. Uiteraard zonder de dreiging van het rijk en zijn inquisiteurs ooit te vergeten.

Aan de openbaring van de gameplay en andere informatie wordt heel veel verwacht door Star Wars-fans, die hopen een titel te zien die hun favoriete verhaal eer aandoet. Ook wij blijven in hoopvolle verwachting.