De uitgever Kadokawa had dagen geleden de aanpassing aangekondigd van de nieuwe inkomende anime film van Makoto Shinkai, Weathering With You (Tenki no Ko in origineel). Het zal in Japan worden uitgebracht 18 juli, één dag voor aankomst in de bioscopen van de film.

Zoals was gebeurd met het vorige werk, Uw naam (van 2016), de roman is geschreven door Shinkai zelf, en dezelfde auteur werkt nog steeds aan beide versies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weathering With You gaat over een student, Hodaka, die van een eiland naar Tokio gaat, waar hij samenkomt Hinaen die erin slaagt werk te vinden in een duister occult magazine. In die tijd regent het altijd, maar Hina de kracht om de regen te stoppen en de lucht te verlichten.

De film zal op juli 19, e Shinkai heeft laten weten dat het ook in het Westen zal aankomen, maar de datum is nog niet officieel gemaakt.