Wat heeft het ermee te maken? Starbucks met Game of Thrones? Vanzelfsprekend zal er geen verwijzing zijn naar de plot van de laatste aflevering die deze nacht uitgezonden werd, de 8 × 04 "The Last of Starks", maar deze afbeelding moest met jullie allemaal gedeeld worden.

Starbucks Game of Thrones
Iemand toast met wijn, anderen met een kopje koffie ...

Zoals je op de tafel kunt zien, een kopje Starbucks. Waarschijnlijk een make-uptechnicus als ze het of de schoonheid is vergeten Emilia Clarke hij had een "Orange Mocha Frappuccino"(Cit. Zoolander) om een ​​beetje te herstellen.

Het feit is dat Game of Thrones het is niet de eerste en het zal zeker niet de laatste tv-show of film zijn waarin dergelijke fouten voorkomen, maar laten we een paar keer lachen met de bloopers die zijn verzameld uit de eerste 6-seizoenen van de fantastische HBO-serie.