Normaal gesproken nieuw antennesysteem het kan niet zozeer de aandacht trekken van de gemiddelde gebruiker als bijvoorbeeld een achteruitrijcamera met drie lenzen. Maar van zijn kant kan het nuttig zijn bij het verbeteren van de kwaliteit van chiamate en snelheid di trasferimento van gegevens van elke smartphone. Een verandering die volgens sommige geruchten zowel iTelefoon 2019 dat iPad Pro.

De indiscretie komt rechtstreeks van deApple Ming-Chi Kuo-analist, via MacRumors. Bron, de laatste, die vaak in staat is om voorzien in duidelijke vooruitgang le moves, vooral in termen van hardware, van Appel. Volgens Kuo in feite, tegen het einde van het jaar de antennes van de twee productlijnen in kwestie zal overgaan vloeibaar kristalpolymeer (LCP) van gemodificeerd PI-materiaal (MPI). Eerste uiteraard van de passaggio al 5G in 2020.

Verbeterde ontvangst voor Iphone 2019
Nieuw antennesysteem voor de belangrijkste producten van het bedrijf Cupertino

Een schijnbaar achterlijke stap

Zonder teveel technische details in te gaan, zou dit één betekenen betere prestaties over de mobiele connectiviteit volledig: chiamate, gegevensoverdracht terwijl u weg bent van Wi-Fi-netwerken, enzovoort. de technologie LCP is eigenlijk top a MPI, in theorie, maar vanwege de huidige technische beperkingen en de relatvi technische problemen, faalt om al zijn zijne volledig te bereiken potenziale. Kuo onthult dat ook Appel zal terugkeren naarLCP in 2020.

Ondertussen zou MPI goedkoper en eenvoudiger te produceren zijn voor Apple. Het bedrijf Cupertino bereidt zich voor om de opvolgers van de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR aan te kondigen. Een lanceringsevenement zou in september gepland moeten zijn. Een ander nieuws van het Kuo-rapport is dat Apple van plan is sommige, zo niet alle iPad-modellen in de komende 12 maanden te updaten. De nieuwe modellen zijn gepland aan het einde van de 2019 en het begin van de 2020. De antenneveranderingen zullen niet zo interessant zijn als holografische schermen of aderscantechnologie, maar dit alles draagt ​​op zichzelf bij aan het maken van het meest uitgebreide beeld dat mogelijk is van de 2019 iPhone.