Zelfs de nacht stopt onze zoektocht naar gratis spellen om je te voorzien van onze Gratis is mooi. Deze keer is het aan de beurt Kathy Rain, een oud schoolavontuur van Clifftop Games dat Stoom geef het nog een korte tijd terug.

Het is inderdaad mogelijk om gratis te verkrijgen Kathy Rain su Stoom tot 19 van dinsdag 7 mei.

Het avontuur neemt ons mee door de jaren '90. Als een nabootsing van Kathy Rain, een aspirant-journalist, zullen we de mysterieuze dood van zijn grootvader moeten onderzoeken terwijl we omgaan met zijn onrustige verleden. Het begint allemaal met een mysterieuze gebeurtenis in de geboorteplaats van het meisje, een opmaat naar een verhaal vol emoties en persoonlijke tegenslagen.

Hier zijn enkele kenmerken van het spel:

  • Resolutie naar 320 × 240 (4: 3) met afbeeldingen met pixelillustraties
  • Meer dan 4.000-regels met dialogen
  • Engelse nasynchronisatie geregisseerd door Dave Gilbert van Wadjet Eye Games
  • Originele soundtrack
  • Meer dan 40 handgetekende instellingen
  • Een meeslepend verhaal met een griezelige verhaallijn in de 90-jaren

Moed dan. Geniet hiervan Gratis is Mooi, stap op de fiets en ga aan de slag. De mysteries worden niet vanzelf opgelost.