We hebben het altijd over een digitale toekomst, een dag waarop fysieke titels volledig worden vervangen door digitale tegenhangers die kunnen worden gekocht bij de winkels van onze consoles en pc's, en Microsoft wilde anticiperen keer met zijn Xbox One volledig digitaal.

Dit is een versie van de beroemde console waar het niet mogelijk is om de gameschijf fysiek in te voegen, maar alleen te spelen door games te kopen en te installeren in de Microsoft Store. De console is vanaf vandaag ook beschikbaar in Italië voor de prijs van 229,99 euro, zoals per persbericht:

Xbox One S All-Digital Edition, de eerste schijfloze console die is ontworpen voor digitaal gamen, is vandaag verkrijgbaar in de Microsoft Store en bij grote elektronicazaken, voor de prijs van 229,99-euro's.

Ontworpen om spelers nieuwe spelervaringen aan te bieden, geïnspireerd door de evolutie van consumentengewoonten. Xbox One S All-Digital Edition biedt de mogelijkheid om in de cloud te bewaren in hun eigen games, back-ups en back-ups, vooraf nieuwe titels te installeren om ze te openen op het moment start en verzamel natuurlijk uw digitale inhoud.

Bovendien komt de nieuwe console op de markt, waaronder drie van de meest populaire en veelgeprezen spellen, Minecraft, Forza Horizon 3 en Sea of ​​Thieves, perfect voor het hele gezin om van te genieten. Voor degenen die hun verzameling, Xbox Game Pass, willen uitbreiden, biedt de abonnementsdienst die beschikbaar is voor een buitengewone maandelijkse prijs, je de mogelijkheid om meer dan fantastische 100-titels te spelen en toegang te krijgen tot veel exclusieve content vanaf Dag 1.

Bent u geïnteresseerd in Xbox One All Digital? Of gaat u liever door met fysieke media, zolang de markt dat maar doet toestaan?