Het schijnt dat Apex Legends staat op het punt zijn tegenhangers te evenaren Fortnite e PlayerUnknown's Battlegrounds. Of word een Battle Royale die ook speelbaar is mobiele apparaten. Details van dit type lancering werden onthuld tijdens een recent inkomstenrapport. Tijdens deze laatste heeft Electronic Arts openlijk de intentie uitgesproken om de titel op de mobiele en Chinese markt te brengen.

Il inkomstenrapport del vierde kwartaal di Electronic Arts 2019 geeft meer informatie over de inherente wil om het spel aan te zetten mobiele markt tramite derden:

 

"We zijn in vergevorderde gesprekken om Apex Legends naar China en mobiele apparaten te brengen", zegt het rapport, "en we [zullen updates geven] over wanneer deze onderhandelingen zijn afgerond."

 

Dit plan lijkt steeds geloofwaardiger, vooral met betrekking tot wat er werd gezegd uit een bepaald deel van het bovenstaande rapport, opnieuw van EA:

 

"Op smartphones hebben we dit jaar nieuwe titels voor de eerste gebruikerstests, zodat we spelers meer tijd geven om te testen en ons nuttige feedback geven vóór de wereldwijde ontwikkeling van de titel."

 

Apex Legends op mobiele apparaten
Binnenkort zullen we Apex Legends ook op smartphones zien

 

Natuurlijk kan deze verklaring worden toegeschreven aan elke EA-beveiliging voor mobiele apparaten, niet noodzakelijkerwijs aan een komende release van Apex Legends.

 

 

 

Van wat er is gebeurd, zouden Electronic Arts en Respawn er binnenkort een kunnen plannen stresstest op de mobiele tegenhanger van Apex Legends. Handige test voor gegevens verzamelen op prestaties en bugs door gebruikers. Naarmate bèta-toegang blijft groeien, zou het spel in het volgende fiscale jaar klaar kunnen zijn. Modelleer dit enigszins gelijkaardig aan zijn tegenhangers strijd royale.

Er zijn geen verdere details over de release van de mobiele versie van de game. Electronic Arts heeft er duidelijk toekomstplannen voor in petto. Als de details in het inkomstenrapport met betrekking tot de nieuwe mobiele gaming-tests echter niet teleurstellen, is het mogelijk dat Apex Legends mobiel kan dit jaar al uitkomen.