Kingdom Come: Deliverance zal terugkomen met twee nieuwe versies, laten we in detail zien wat het is.

Warhorse Studios en Deep Silver hebben dat vandaag aangekondigd De Lot van een vrouw, de vierde uitbreiding van het middeleeuwse rollenspel dat miljoenen exemplaren verkocht, Kingdom Come: Deliverance, zal op 28 mei worden uitgebracht voor pc (digitale versie). Om alle spelers maximale kwaliteit te bieden, de release van de fysieke versie voor pc en die voor console (fysiek en digitaal) van deze DLC en de Kingdom Come: Deliverance Royal Edition, zal beschikbaar zijn op 11 juni. De Royal Edition bevat het basisspel in de verbeterde versie en alle gratis en betaalde DLC die tot nu toe is gepubliceerd.

Inhoud van de Royal Edition

Schatten uit het verleden
Treasures of the Past ontgrendelen unieke schatkaarten en extra in-game bepantsering voor Henry.

 • Van de as
  Als pas benoemde gerechtsdeurwaarder moeten spelers beslissen welke structuren het eerst moeten worden gebouwd, hoe ze mensen willen aantrekken en hoe geschillen tussen burgers kunnen worden opgelost. Het werk van een gerechtsdeurwaarder is moeilijk, maar zelfs hij kan plezier hebben na een dag hard werken. Een ritje maken met een van de nieuwe paarden, de dobbelstenen gooien of gewoon de plaatselijke taverne bezoeken, zijn slechts enkele van de activiteiten die in de game zijn geïntroduceerd met From the Ashes.
 • The Amorous Adventures of bold Sir Hans Capon
  Amorous Adventures daagt spelers uit om hun vriend Hans Capon te helpen. Hans is verliefd en heeft de leiding van Henry nodig om het hart van het mooie Karolina te winnen. Het blijkt echter moeilijker dan verwacht. Een verloren familiejuweel, een magisch liefdesdrankje en het meest romantische gedicht beloven ooit vele uren plezierige nieuwe momenten in Kingdom Come: Deliverance.
 • Band of Bastards
  Met deze add-on kunnen spelers een groep huursoldaten leiden om de straten te bewaken. Gevangen in een haatnetwerk, tussen Radzig Kobyla en een andere adellijke familie, worden huursoldaten ingehuurd om het koninkrijk Radzig te beschermen. Spelers zullen zich bij deze groep mannen voegen, geleid door de beruchte Sir Kuno Baron von Rychwald, niet alleen om hen te helpen, maar ook om ze in lijn te houden.
 • De Lot van een vrouw
  In "A Woman's Lot" neem je de rol van Theresa op, vergezeld door haar trouwe hond Tinker, in een onafhankelijke onderzoekslijn. Je zult jezelf onderdompelen in het gewone leven van Skalitz en vervolgens de noodlottige gebeurtenissen van de Sigismund-inval vanuit een heel ander perspectief bekijken. "A Woman's Lot" biedt het ultieme raadsel van Skalitz's verhaal en je zult ontdekken wat er gebeurde vlak voordat Henry bewusteloos werd ontdekt.

  Over Kingdom Come: Deliverance
  Kingdom Come: Deliverance is een open-world RPG met een verhaal dat je onderdompelt in een episch avontuur in het Heilige Roomse Rijk. Wreek de dood van je ouders af terwijl je vijandige troepen strijdt, op revolutionaire missies gaat en belangrijke keuzes maakt. Verken majestueuze kastelen, weelderige bossen, bloeiende dorpen en talloze andere realistische scenario's in de middeleeuwse Bohemen!

 • Een open wereld bedacht met het grootste realisme: betoverde kastelen en uitgestrekte gebieden, volledig gemaakt met adembenemende graphics van het hoogste niveau.
 • Een niet-lineair verhaal: Los zendingen op een andere manier op en neem dan de verantwoordelijkheid voor je acties.
 • Uitdagende gevechten: Op afstand, heimelijk of hand in hand. Kies je wapens en voer tientallen unieke combo's uit in gevechten die even spannend zijn als meedogenloos.
 • Karakterontwikkeling: Kies je uitrusting, verbeter je vaardigheden en krijg nieuwe voordelen.
 • Een dynamische wereld: Je acties beïnvloeden de reacties van de mensen om je heen. Vecht, steel, verleid, bedreig, overtuig of koop om. Alles hangt af van jou.
 • Historische nauwkeurigheid: Ontmoet echte karakters en ervaar de ware sensaties en sfeer van de middeleeuwse Bohemen.